Våra tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Netvisor tillhandahåller företag med flertalet olika tjänster, dels traditionella konsulttjänster inom ekonomi, administration och marknad, men även Virtuella Assistenter som för många är ett nytt begrepp. Mer om alla dessa tjänster kan du läsa längre ner på denna
sida. Som kund kan du alltid känna dig trygg med oss då vi alltid erbjuder Prisgaranti, Personlig Service och Snabb Respons i alla våra uppdrag. För uppdrag som utförs av våra Virtuella Assistenter har vi ingen bindningstid.

Virtuella Assistenter

Våra virtuella assistenter jobbar med uppdrag precis som vanliga assistenter fast digitalt. Vi utbildar alla våra VA (Virtuella Assistenter) och sammankopplar rätt person till rätt uppdrag. Med rätt verktyg och erfarenhet hjälper vi er snabbt och effektivt med era
ärenden.

Ekonomi

Våra ekonomikonsulter är specialiserade inom redovisning och bokföring. Netvisor är en stabil byrå som har bred erfarenhet och kunskap för att hantera er ekonomi och ge ekonomisk rådgivning för just ert bolag.

Administration

Våra administratörer har bred kunskap inom många områden. Vi tillhandahåller resurser som säkrar behovet för just ert företag. Läs mer nedan och kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa just ert bolag.

Marknad

Våra Marknadskoordinatorer stöttar marknads och produktionsavdelningar med material och presentationer, planering av event och konferenser, koordinerar resor, jobbar med grafisk produktion och PR.

EKONOMI – KONSULTTJÄNSTER

Är ni av behov av konsulter och interimslösningar så har ni hittat rätt. Vi har ett stort nätverk med konsulter inom Ekonomi, Marknadsföring och Administration. Läs mer om våra tjänster nedan.

Löpande bokföring

Löpande bokföring och redovisning är en av de viktigaste delarna i verksamheten. I redovisningen är det avgörande att ha koll och kontroll över att transaktioner hanteras på ett korrekt sätt utifrån de lagar och regler som gäller.

Inom löpande bokföring ingång bland annat: Bokföring, Momsrapporter, Avskrivningar/anläggningsregister, Periodiseringar, Rapportering & digital access, Kundfakturor, Leverantörsfakturor, Kvittohantering, Likviditetsuppföljning och Kassaflödesanalys.

Bokslut och årsredovisning

När räkenskapsåret tagit slut och det är dags att upprätta ett årsbokslut och årsredovisning är vi med er hela vägen. Här hjälper vi er med att upprätta handlingar samt hjälper er att summera och analysera det gångna året.

Vare sig vi har tagit hand om er löpande bokföring under året eller inte så kan vi alltid hjälpa er med årsbokslutsarbetet.

Lönehantering & arbetsgivarstöd

Att driva ett företag kan vara en djungel av frågor med funderingar kring lön, semester etc. Oavsett vilken typ av verksamhet ni bedriver, så hjälper vi er att hitta ett bra och kostnadseffektivt sätt att arbeta på.

Vi kan hjälpa till med en helhetslösning kring lönehantering för er som storbolag eller så kan vi för det mindre företaget hjälpa till med en mer anpassad lösning.

Relaterade tjänster: Lönebesked, Arbetsgivardeklaration, Skattehantering, Rapportering till FORA, Kollektivavtal, Pensionshantering och Löneutbetalning.

ADMINISTRATION – KONSULTTJÄNSTER

Våra administratörer har stor erfarenhet från många olika områden med administration. Vi vet att alla inte är lika administrativt lagda och lägger gärna de administrativa uppgifterna på någon annan. Det är här Netvisor kommer in. Vi hanterar all er administration,
oavsett område. Vi hjälper er med:


Dokumenthantering

Att hantera och jobba med dokument är en stor efterfrågan på Netvisor. Våra administratörer har mycket goda kunskaper kring dokumenthantering. Få hjälp med allt ifrån PowerPoint/ Keynote presentationer, CV-filtrering, Excel, etc.

Data entry

Många branscher kräver datainmatning (data entry). Allt från E-handel, Fastigheter, Servicebolag, Restauranger, etc. Listan är lång. Data entry är en viktig uppgift men som kan vara tidskrävande. Så varför inte lämna den till en av våra administratörer. Netvisor ger dig mer tid att fokusera på den stora bilden genom att ta hand om de små detaljerna – som datainmatning.

Research

Nästan alla stora affärsidéer, projekt eller planer börjar med research. För att du ska få bästa möjliga resultat måste du avsätta tid och noggrant gå igenom resultatet och validera informationen. Men om du inte har tid eller arbetskraft att bedriva researchen själv, är våra Netvisor assistenter redo att stödja dig med många års erfarenheter.

Transkribering

Transkribera alla din ljudfiler och inspelningar med Netvisors administratörer. Spara värdefull tid och fokusera på det som är viktigt. Under ljudinspelningar, såsom vid intervjuer och möten kan du nu fullt ut fokusera på de viktiga konversationerna och informationen som delges då vi i efterhand fångar in de viktiga detaljerna och transkriberar hela inspelningen.

Personlig assistans

Att ha en bra balans mellan arbete och privatliv kan ibland vara svårt. Därav erbjuder Netvisor assistans med en mängd olika uppgifter som kan förenkla din arbetsdag. Detta kan innebära allt ifrån e-posthantering, bokning av restauranger och transport, schemaläggning, enklare inköp, framtagning av presentationsmaterial, semesterplanering, mm. Listan är lång och vi finns här för att för att förenkla din arbetsdag så att du kan fokusera på din privata tid.

Övrig administrativ assistans

Har du andra uppdrag som inte står med i listan? Kontakta oss med din förfrågan för vidare dialog.

MARKNAD – KONSULTTJÄNSTER

Presentationer

Att skapa presentationer kan vara en tidskrävande uppgift. Oavsett om du ska hålla en kundpresentation eller hålla föredrag för din interna projektgrupp så är det viktigt att din presentation är visuellt tilltalande för din publik. Har du svårt att få fram dina budskap i
PowerPoint eller Keynote så har våra marknadsassistenter stor erfarenhet av detta.

Grafisk produktion

Vi har koll på vad som behövs för att göra ett intryck. Oavsett om det handlar om banderoller, roll-up’s, beachflaggor eller flyers så löser vi det åt er enligt er specifikation. Är ni mer inne på det digitala spåret så har vi grafiska designers som kan hantera många
förfrågningar. Varför inte kombinera tryckta budskap med digitala?

Sociala medier

Att hantera Sociala Medier är ofta tidskrävande då en stor del handlar om kontinuitet. Det krävs därför en noggrann planering och en tydlig målsättning. Våra marknadskoordinatorer jobbar mycket med uppdateringar, planering och schemaläggning men även med
bevakning av exempelvis era konkurrenter samt sammanställning av statistik.

Konferenser & Event

Att anordna konferenser och event är oftast väldigt tidskrävande. På Netvisor har vi lång erfarenhet av konferens- och eventplanering med väletablerade leverantörskontakter. Vid pågående planering kan våra assistenter bistå med diverse uppdrag under projekt. Är
ni fortfarande i tankestadiet kan vi även ta fram skräddarsydda helhetsofferter för just ert evenemang.

Resekoordinering

ar du problem att samordna resorna på ditt företag, är det för många aspekter att ta hänsyn till?
Det tycker inte vi på Netvisor, vi hanterar alla typer av resor och koordinerar dessa i den mån vi kan. Detta för att försöka se till att alla inblandade är på plats ungefär samtidigt som varandra för att inte spilla någon onödig tid.

Övriga tjänster

Har du andra uppdrag som inte står med i listan? Kontakta oss med din förfrågan för vidare dialog.

Time is more valuable than money. You can get more money, but you cannot get more time.

– Jim Rohn